Mi az a ThetaHealing® technika?

szakrális geometria spirituális mandala-03

Lentebb olvasható a A ThetaHealing a THInK által meghatározott hivatalos meghatározása. Szeretném saját szavaimmal is megfogalmazni, hogy nekem mit jelent:

A ThetaHealing a számomra eddig tapasztalt legerőssebb életjobbító technika, energetikai módszer.

Agyunk különböző elvégzendő feladatokhoz különböző agyhullámokat bocsájt ki. A kutatók jelenleg 5 fő frekvenciát különböztetnek meg: alfa, béta, gamma, delta és théta.

A théta tartomány a 4 hertz- 7,8 hertz közötti, könnyed, ellazult érzékelés, melyet a mindennapokban közvetlenül elalvás előtt tapsztalhatunk meg, de hipnózis során is találkozhatunk vele. Ebben az állapotban lehetőségünk van a tudatalattink mélyéről információkat felhozni, új szemszögből rálátni összefüggésekre. Összeköt minket belső önvalónkkal, intuíciónkkal. A bennünk működő -sok esetben rejtett- negatív mintákat minket erősítő, gyarapítóakra cserélhetjük általa.

szakrális geometria spirituális mandala-05

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing® meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt. Eredeti könyve részletesen leírja gyógyulásának útját és a meditációs technika használatával történő kapcsolatát a Teremtővel. Nem kezdett bele a tanításba, egészen 2006-ig, amíg nem tökéletesítette ki magán a technikát.

A ThetaHealing® Technika egy meditációs módszert használó spirituális filozófia, amely –miközben közelebb kerülünk általa a Teremtőhöz (Istenünknek több neve is van, mi Teremtőnek nevezzük) fejleszti elménket, testünket és szellemünket. Egy fókuszált ima a Teremtő felé, amely lehetővé teszi a test-, a lélek- és a szellem fejlődését, korlátozó hiedelmeink törlését, életünk támogató gondolatokkal való megélését, erényeinkben való fejlődést. A ThetaHealing, a meditáción és az imán keresztül pozitív életminőséget teremt.

A ThetaHealing® Technika mindig azt tanítja, hogy a hagyományos orvoslással együtt alkalmazható a módszer. Megtanítja, hogy A Mindenség Teremtőjének Feltétel Nélküli Szeretetén alapuló saját intuíciónkat hogyan használjuk az éppen aktuális „munka” során. Hisszük, hogy a „théta” és „delta” agyhullámot használó, fókuszált imán keresztül, (magában foglalja a fizikát és a kvantumfizikát ) tényleges tanújává válhatunk annak, mikor A Mindenség Teremtője azonnali fizikai- és érzelmi jóllétet teremt meg. Tapasztalataink szerint a ThetaHealing technikán keresztül, az intuitív képességeink alkalmazásával, spontán fizikai- és érzelmi jóllét jön létre.

Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra.

szakrális geometria spirituális mandala-04