Mi az az Asztroszkóp?

szakrális geometria spirituális mandala-03

Asztrozófiai ábrád megmutatja, mi volt születésed pillanatában az égre írva, belekódolva a csillagok és bolygók üzeneteibe. Ami abban a pillanatban az égen történt, soha nem volt még azelőtt és soha nem is lesz már. Egyedi vagy és megismételhetetlen.

Egyéni képleted rámutat arra, milyen tervet készítettél leszületésed előtt. Egy térkép önmagadhoz, mely által megismerheted életfeladatod, megértheted belső törekvéseidet, lelked hívásait és hogy hogyan tudod a mindennapokban működtetni legmagasabb minőséged.

Első lépésként kérni fogok tőled 10 életeseményt (azoknak minél pontosabb dátumával,) amiknek segítségével pontosítom születési időpontod. Erre akkor is szükség van, ha valaki korábban pontosította. Arra kérlek, hogy gondold át, mely történések (ezek lehetnek a külvilág számára rejtettek is) voltak a legnagyobb ÉRZELMI hatással rád. Mikor érezted, hogy alapjaidig hatott rád valami vagy valaki, mi hozta a legnagyobb belső változásokat benned? Ezekre szeretném ha megtalálnád a válaszokat.

Amikor elküldted életeseményeidet, egy beszélgetés során tisztázunk, konkretizálunk bizonyos dolgokat az elemzéssel illetve a te megéléseiddel kapcsolatban.

Ezek után egyedileg kiszámolva elkészítem ábrádat, mely tartalmazza az adott pillanatban lévő zodiákus jeleket, Nap útját érintő és távolabbi csillagképeket, a Tejútat, a bolygókat és azok egymással alkotott fényszögeit, mindezeket 12 életterületre, házra vetítve.

Ára: 38 ezer forint.

Az elmezéskor személyesen vagy online találkozunk, és körülbelül 1.5 órán át beszélgetünk az ábrádról. Javaslom, hogy vedd fel a hallottakat, így évek múltán is megmarad számodra, akár új és új jentést hordozva különböző életszakaszaidban.