Tündér M Boglárka

Köszöntelek Kedves Olvasó!

Tündér Mária Boglárka

Tündér Mária Boglárka vagyok: spirituális kísérő, asztrozófus, thetahealing® instruktor/konzulens

15 éve járok az önismeret útján. Sok oldalról közelítettem meg, célom mégis állandó: élni legbensőbb lényegemet. Kiskorom óta meghatározó szerepe van számomra a nem látható világgal való kapcsolatnak. Intuitív érzékelésem mellett orvos-természetgyógyász-asztrológus anyukámtól kapott tudás nagy hatást gyakorolt rám. Azóta is szenvedélyem az önismeret, a lélek-ismeret.

szakrális geometria spirituális mandala-01

17 évesen indultam el belső utamon, melynek része volt a transzperszonális pszichológia, a kineziológia, a családállítás, a meditáció és még számos technika. Sok tapasztalás vezetett azokra a területekre, amikben igazán hazataláltam: a ThetaHealing technika és a Teremtővel való tudatos kapcsolódás gyökeresen megváltoztatott.

Mélypontok és magasságok váltogatták egymást az életemben. Családi mintáim átalakítása, 10 év drog és alkoholfüggőségének megértése és gyógyítása, Társam által a "szeretet cselekvésének" tanulása, a "minek vagyok én itt" átformálása a test és az élet élvezetévé: mind hozzátettek ahhoz, aki ma vagyok.

3 gyermekem a legnagyobb tanítóm: tanítanak a női minőségeimről, a határaimról, az önelfogadásról. Általuk még erősebben mozog bennem a fejlődésre való vágy, hogy nekik már ne kelljen cipelni azokat a terheket, amiket én is lerakhatok.

Az életem hatalmas fordulatot vett az önismeret mélyebb terepén járva. Szeretném tudásom veled is megosztani: elkísérlek, mikor keresed a fényt lelked labirintusában. Hiszek benne, hogy megéri mélyre menni. A sötétben ott vannak a gyógyulást hozó erők, melyeket tudatosan használva az élet egy örömteli, felszabadult utazás lehet!

Szívügyeim a női rítusok, a női erő felszabadítása, a spirituális anyaság kibontakoztatása.

Végzettségeim:

ThetaHealing® - Alap DNS instruktor

ThetaHealing® - Te és a belső köröd konzulens

ThetaHealing® - Te és a Teremtő konzulens

ThetaHealing® - Teremtés és bőség konzulens

ThetaHealing® - Áss mélyebbre konzulens

ThetaHealing® - Haladó DNS konzulens

ThetaHealing® - Alap DNS konzulens

Veres Mónika - Asztrozófus

Rendszerakadémia - Család és rendszerállító

Burger Anikó - Asztrozófia

ThetaHealing - Hormone Symphony

szakrális geometria spirituális mandala-05

Téged is nézőpont váltásra hívlak, ha elérkezettnek látod az időt felszabadulni korlátozó hitrendszereid alól, hogy ezáltal kibontakoztathasd képességeidet a lehető legjobb módon.

Egy megengedő, szeretetteli teret tartok Neked, ahol tudásom legjavával segítelek átalakulásod útján.