A spirituális anya

szakrális geometria spirituális mandala-01

Emlékezz arra a nőre, aki mindig is voltál, akivé mindig is válni szerettél volna!

Női minőséged felfedezésére és egyensúlyba hozására hívlak. Gyógyítsuk meg együtt a babát, a kislányt, a fiatal lányt, a nőt, az anyát és az érett asszonyt! Mindnek lenyomatát magunkban hordozzuk. Sokszor tudattalanul visszük magunkkal fogantatásunk pillanatától felmenőink sorsát, a saját élményeinket, édesanyánk érzéseit. De mind ezt lehetőséged van letenni. Átminősíteni magadban és új nézőpontból szemlélni a múltad. Te döntöd el, hogy a megbocsátást, a megértést a szeretet energiáján keresztüli kapcsolódást választod önmagadhoz és a női sorodhoz.

Lelked labirintuásba kísérlek, ahol ellazult tudatállapotban, a ThetaHealing® technika segítségével felgöngyölítjük, miben szabotálod kibontakozásod.

Méhünk a teremtés forrása, kreatív energiánk születésének helye. Ugyanakkor traumák, neheztelés, elárulás fájdalma, generációs sérülések raktározódnak benne. Ezek mind megnehezíthetik, hogy a mindennapokban örömtelin tekints a testedre, szabadon kibontakozz a szexualitásban, elfogadáson át kapcsolódj nőtársaidhoz, játékos könnyedséggel éld a mindennapokat és azt tudd mondani: elég jó vagyok.

szakrális geometria spirituális mandala-05

Női energiák elakadásának témái lehetnek:

Párkapcsolat

Menzesz

Termékenység

Saját testünkhöz való hozzáállás

Hormonok, női szervek

Anyaság megélése

Áldozati minták

Önbecsülés

Önszeretet

Megfelelés

Szégyen

Elnyomás

Befogadás

szakrális geometria spirituális mandala-02

Mit hagytál ott magadból a nehéz helyzetekben? Kész vagy felébreszteni az önazonos, hiteles, igaz nőt, a legbelsőbb önvalód?

A mindannyiunkban élő Istennő összeköt az éggel, saját tökéletes eszenciánkkal. Bennünk nyilvánul meg a férfi és női minőség állandó pulzálása. Hol táplálunk és gondoskodunk, hol szabadjára engedjük zabolázatlan erőnk. Szenvedélyünk belső tüzünk élteti és naív ártatlanságunk fényét őrizzük egy életen át.

Várlak szeretettel egyéni konzultációra, születés élmény feldolgozásra, csoportos programokra!