Mi történik, ha eljössz hozzám?

szoba

Ha elérkezettnek látod a változás idejét az életedben és hajlandó vagy lépéseket tenni érte a mindennapjaidban, várlak, hogy együtt a mélyére ássunk belső világodnak.

Semmilyen előképzettség, előzetes ismeret nem szükséges ahhoz, hogy hatékonynak bizonyuljon számodra a módszer. Ugyanakkor fontos, hogy higgy valamilyen felsőbb erő létezésében, mert ő az, aki véghezviszi a gyógyítást. Nevezheted Teremtőnek, Istennek, Forrásnak, Egységnek, ahogy neked tetszik. A lényeg, hogy jelen legyen számodra ez az egyetemes felsőbb erő, ami képes megteremteni a pozitív változásokat.

A théta tudatállapotot én hozom létre nálad, egy energetikai kapcsolódással, amennyiben beleegyezel. Semmi nem történik a beleegyezésed nélkül, mindig megkérdezem, hogy szeretnéd e az adott változtatást. Egy nyugodt, biztonságos, ellazult tudatállapotba kerülsz, ahol végig tudatában vagy annak, ami körülötted történik.

Több hitrendszeri szinten dolgozunk, ami azt jelenti, hogy egyszerre tud megtörténni a változás alap, genetikai, lelki és történelmi szinten.

Alap szintnek nevezzük a gyerekkorunkban megtanult alaphiteket.

Genetikai szinten a családunktól "örökölt" programok vannak, melyeket őseink alakítottak ki a saját életükben.

Történelmi szinten más életeink és a kollektív tudattalan azon programjait tároljuk, melyeket a jelenben is hordozunk.

Lelki szinten lényünk egészére, érzelmeinkre, Lelkünkre hatással lévő emlékek találhatóak.

Egy-egy elakadás az életünkben több hitrendszeri szinten is megnyilvánulhat, így ezek feltérképezésével és cseréjével azonnali, átütő erejű változást tapasztalhatunk.

szakrális geometria spirituális mandala-05

A konzultáció során úgynevezett ásással felgöngyölítjük az általad hozott téma gyökerét, az okot, amiből kiindul. Izomtesztelés segítségével pontosíthatjuk a tudatalat futó programjaid. Ezek után a beleegyezéseddel elengedjük a hátráltató hitrendszereket és lecseréljük pozitív, emelő, téged támogató programokra.

Egy alkalom általában egy órán át tart.

Lehetőség van személyes konzultációra Szentendrén vagy online is.

Ára: 20 ezer forint.

A ThetaHealing® konzultáció nem minősül orvosi, vagy gyógyszeres kezelésnek, terápiának, így nem helyettesíti azokat.